Contacteer ons
Sue

Telefoonnummer : 86-13732076078

WhatsApp : +8613732076078

lopende band

 

Bedrijfprofiel

 

Wenzhou SanLo die Co., Ltd uitwisselen werd gevestigd in 2014, wordt het hoofdkwartier van de bedrijfverkoop gevestigd in Yongjia Oubei, die Nieuwe Pudong in Wenzhou genoemd geworden is. Ons bedrijf is nieuwe handelsmaatschappij die het onderzoek en de ontwikkeling, het testen, logistiek combineren als geheel. Wij die „weigeren om een tussenpersoon te zijn, slechts de kwaliteitssupervisor van klanten“ te zijn als ons ontwikkelingsconcept, om betere kwaliteitssupervisie van de klanten van de productenvijand te doen nemen.

Onze hoofdproducten zijn mechanische verbindingen, pvc-pijpmontage, de bal van de roestvrij staalvlotter, vloeibare zakkleppen en ton-vat kleppen (IBC-klep). Het bedrijf heeft zijn eigen verbindingeninstallatie die, die en samen met de de beroemde pvc-fabrikanten van de pijpmontage, fabrikanten van de vlotterbal en de vloeibare fabrikanten van de zakklep in binnenlandse bekend samenwerken investeren, en wij gingen ook de nationale IOS9000-kwaliteitscertificering over, worden onze producten en technologieën toegepast voor en verkregen een aantal nationale octrooien.

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, voeren de belangrijkste zaken naar de gehele wereld uit, hebben wij klanten op diverse gebieden, bevestigd en ook een goede reputatie gehad. Wij hangen altijd eerst het beheersconcept aan „kwaliteit, win-win klant“ en wijden om elke klant te dienen, om het doel van wederzijds voordeel te bereiken en win-win.

 

Onze Workshop

 

Onze fabriek heeft ongeveer 100 ervaren arbeiders, hebben wij een uitstekend beheersteam en een streng en professioneel team van ingenieurs. Bekwaam om al uw problemen met Vlotters op te lossen. Onze kwaliteitscontroleafdeling gebruikt geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat al onze producten niet lekken.

Samenwerking tussen teams om klanten aan behoeften in de kortste mogelijke tijd te voldoen.

1 (1)

14 (1)

 

Onze Test

 

Ons product het testen materiaal gebruikt een geavanceerde Detector van het de Spectrometerlek van de Heliummassa, de gasdruk van het gebruikshelium om te controleren of de vlotter in een vacuümmilieu gekwalificeerd is.

 

Test

 

Pakket:

 

IMG_2300 (1)

IMG_3305

 

Bezoekende klant:

 

IMG_2214 (1)

IMG_ 1934(1)

 

Onze Opdracht

Om duurzame waarde voor onze cliënten en partners door onze verplichting, professionalisme en innovatieve producten te creëren. Wij geloven de kwaliteit in ons werk ons voor de komende jaren zal vertegenwoordigen.

OEM / ODM

 

     90% van onze producten worden geleverd aan OEM klanten, die eindvlotterschakelaars en fabrikanten van vloeibare vlakke maten zijn, die hen voorzien van de perfecte producten. Wij hebben ingenieurs die meer dan 20 jaar hebben gewerkt. Wij kunnen producten voor onze klanten ontwerpen. Wij verbeteren ook onze producten volgens marktveranderingen, waarbij onze algemene productbeeld en kwaliteit worden verbeterd.

R & D

 

     Wij hebben ons eigen team van ingenieurs. Er zijn 5 mensen. Zij hebben hun eigen onderzoek naar magnetische vlotters, precisievlotters, vlakke vlotters, en ingepaste vlotters. Wij verstrekken ook ontwerptekeningen en speciale tekeningen voor klanten in behoefte. Recente technische ondersteuning. om ervoor te zorgen dat de klanten producten van ons kopen, geniet van de goede naverkoopdienst. Dit is ook één van onze kenmerken. Bovendien zijn de tekeningen van elke ingenieur en de productiedetails gewaarborgd, en de ingenieurs zullen deelnemen om problemen te vinden en hen op tijd te verbeteren.