De vloeibare Magnetische Vlotters van het Vlak Controlemechanismeroestvrije staal snakken Gevormde Antirust

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

pas lang aan gevormd met de bal 127*42 van de ringsvlotter van Sanlo-bedrijf met de hoogste kwaliteit

 

 

Video: https://youtu.be/RdYYeWNtyjE

 

 

Hoe te om de juiste magneet te kiezen:


    Onze conventionele ferrietmagneten en het boriummagneten van het neodymiumijzer, die klantenvereisten vereisen, vereisen magnetische sterkte om de juiste magneet te selecteren. Als de magneetmagneet die door de klant wordt vereist geen zeer sterke schakelaar is, dan kan het ferriet worden gebruikt. De magneten, als u sterk magnetisme nodig hebt als alarm te gebruiken, u vergen dan een het boriummagneet van het neodymiumijzer.

 

 

 

Het werk principe:

 

    De magnetische vlakke maat van de tikkolom wordt ook genoemd de magnetische klep vlakke maat, en zijn structuur wordt hoofdzakelijk ontworpen en gebaseerd op het principe van drijfvermogen en magnetische kracht veroorzaakt. De positie van de vlotter met een magneet (die als magnetische vlotter wordt bedoeld) wordt in het gemeten middel beïnvloed door drijfvermogen. De verandering van het vloeibare niveau veroorzaakt de verandering van de positie van de magnetische vlotter, veroorzaakt de magnetostatische koppeling van de magnetische geworden vlotter en de magnetische tik (ook de magnetische klep) de magnetische tik om een bepaalde hoek (de oppervlakte van de magnetische tik is met een laag bedekt met verschillende kleuren) weg te knippen, daardoor wijzend op de voorwaarde van het vloeibare niveau in de container.

 

    Met de elektronische module en zendermodule die uit sensor (rietschakelaar) wordt samengesteld en precisie elektronische componenten, kunnen het de waardesignaal van de outputweerstand, het huidige waarde (4 ~ 20mA) signaal, het schakelende signaal en andere elektrosignalen worden overgebracht. Dit laat een perfecte combinatie van observatie en afstandsbediening ter plaatse toe.

 

Technische Parameters:

 

Vorm Afmetingen ΦA×B×ΦC Materiaal Druk (Mpa) Temperatuur S.G Magnetische stroom (MT) Gewicht (G)
  Φ50×75 316L 304 1.0 2,5 4,0 80 >0,8 150  
Φ50×125 316L 304 1.0 2,5 4,0 80 >0,8 150  
Φ50×240 316L 304 1.0 2,5 4,0 80 >0,8 150  
Dit soort balvlotter geschikt voor magnetische kleptoepassingen.

 

 

Ons grootste voordeel:

 

    Naast ons nationaal belangrijk de spectrometrie van de caesiummassa het testen materiaal, kunnen wij ervoor zorgen dat 100% van de kwaliteitsproducten niet worden gelekt. Wat meer, wij is hebben onze eigen tweede inspectie. De fabriek verzekert de technologie van de producten, maar wij waarborgen ook dat vóór levering, er een speciale persoon is om de verschijning van het product te controleren. Als er een spoor van het is, zullen wij onmiddellijk naar de fabriek terugkeren om een product te verstrekken dat esthetisch tevredenstellend is, om ervoor te zorgen dat de producten die bij de klant aankomen alle boutiqueproducten zijn. En na de test, zullen wij een tweede testrapport aan de klant geven om onze hoge productkwaliteit te verzekeren.

 

 

FAQ:

 

Q: Als ‚I‘ kleine hoeveelheid en snelle levering wil. Welke manier om wordt geadviseerd te verschepen?
A: Door uitdrukkelijk.

 

Q: Wat is de levertijd?
A: Als in voorraden, 2days; of, het zal 7-15days, van de hoeveelheid afhangen nemen.

 

Q: Kan ik een bezoek aan uw bedrijf vóór de orde hebben?
A: Zeker, welkom om ons te bezoeken. Wij wachten op u in Wenzhou-stad, Zhejiang-provincie, China

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078