De ronde Bal van de Type Roestvrije Vlotter voor Klep/Schakelaar met de Weerstand van de Twee Metalenslijtage

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

pas de vlotterbal 120 van de niveauschakelaar met twee metalen van Sanlo-bedrijf met de hoogste kwaliteit aan

 

 

Video: https://youtu.be/lTT3v90H_1g

 

 

Beschrijving:

   

    De steunvlotter is een naar maat gemaakte vlotter, niet een conventionele vlotter. Het is omdat de klant een korte steun nodig heeft om het te steunen. Volgens de klep zelf, wordt een vlotter vereist. De klant moet gedetailleerde tekeningen, media, en het werkelementen verschaffen. De installatiedimensies van het kleplichaam, enz., zo ver mogelijk gedetailleerde parameters, hebben onze technische ingenieurs om een vlotter te ontwerpen die aan de eisen van de klant volgens de combinatie voldoet. Het minimumaantal dergelijke douanevlotters is 500.

 

 

Product:

 

De ronde Bal van de Type Roestvrije Vlotter voor Klep/Schakelaar met de Weerstand van de Twee Metalenslijtage De ronde Bal van de Type Roestvrije Vlotter voor Klep/Schakelaar met de Weerstand van de Twee Metalenslijtage De ronde Bal van de Type Roestvrije Vlotter voor Klep/Schakelaar met de Weerstand van de Twee Metalenslijtage

 

 

Hoe te om de juiste magneet te kiezen:


   Onze conventionele ferrietmagneten en het boriummagneten van het neodymiumijzer, die klantenvereisten vereisen, vereisen magnetische sterkte om de juiste magneet te selecteren. Als de magneetmagneet die door de klant wordt vereist geen zeer sterke schakelaar is, dan kan het ferriet worden gebruikt. De magneten, als u sterk magnetisme nodig hebt als alarm te gebruiken, u vergen dan een het boriummagneet van het neodymiumijzer.

 

 

   De magnetische vlakke maat van de tikkolom wordt ook genoemd de magnetische klep vlakke maat, en zijn structuur is ma

 

 

 

De partij zette vlotterschakelaar op


De magnetische zij-opgezette vlotterschakelaars worden vaak gebruikt in de controle van tankniveau. De zij-opgezette vlotterschakelaar heeft geen externe voeding, zij of hoogste steun, brede temperatuur en de drukwaaier, een brede waaier van procesverbindingen, roestvrij staal maakte delen en explosiebestendig ontwerp nat die tot het maken een universeel toepasselijke schakelaar van het vlotterniveau.

 

 

 

ONZE DIENST


1. Direct fabrieksverkoop
2. Snelle reactie op 2-8hours, respons over 92%
3. Alle goederen die door ons worden geproduceerd, verlenen wij one-stop diensten van het ontwerpen, drukkend aan verwerking. De klanten kunnen het ontwerp volgens uw verzoek verstrekken en steekproeven die, ook kunnen wij adviseren hoe te om de producten volgens de richtprijzen van klanten te maken maken.

 

 

 

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078