58MM de Klepdelen van de Waterspiegelvlotter voor Europese/Amerikaanse Markt Anti - Slijtage

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

Pas GLB voor klep 58MM met witte kleur van Sanlo-bedrijf met de hoogste kwaliteit aan

 

 

Video: https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

 

Beschrijving:

   

    Dit product is de dekking van de klep. Het is onze oude klant die ons wil helpen. De klant verstrekt de tekeningen en de technische parameters. Wij zullen u helpen om het later te verifiëren en te wijzigen. Na het bevestigen met de klant, zullen wij een steekproef produceren en zullen het naar de klant voor bevestiging verzenden. Na de definitieve bevestiging, zal de klant de definitieve productie beginnen. Alvorens de fabriek te verlaten, zullen wij de verschijning van het product controleren om ervoor te zorgen dat het aan de klant wordt geleverd.

 

 

Onze Normale Koerslijst:

 

58MM de Klepdelen van de Waterspiegelvlotter voor Europese/Amerikaanse Markt Anti - Slijtage

 

 

Afhankelijk van de hoeveelheid verplaatsing, verkies om de prestatiesparameters van de val te bepalen.


Naast de druk, zouden de temperatuur en andere parameters van de stoomval met de gebruikte materiaalvoorwaarden moeten worden aangepast, is de verplaatsing van de stoomval onder diverse drukverschillen een belangrijke factor in de selectie van de stoomval.

 

Als de verplaatsing van de geselecteerde stoomval te klein is, al gecondenseerd water dat de stoomval heeft bereikt kan niet op tijd worden verwijderd, zodat het gecondenseerde water wordt geblokkeerd en omgekeerd, dat uiteindelijk stagnatie zal veroorzaken, en de het verwarmen efficiency van het materiaal wordt beduidend verminderd.

 

Omgekeerd, zal het gebruik van een stoomval met teveel verplaatsing in voorbarige slijtage en mislukking van de klepsluiting resulteren. Aangezien het kleplichaam stijgt, zullen zijn productiekosten ook stijgen, wat onekonomisch is. Daarom moet de hoeveelheid condensaat in het materiaal of de pijpleiding wordt veroorzaakt correct volgens de berekeningsformule worden gemeten of worden berekend om voorwaarden voor de correcte selectie van de stoomval te verstrekken die.

 

 

FAQ

 

Q1: Wat is uw MOQ?
A1: Onze MOQ is afhankelijk van de inventarisstatus.

 

Q2: Biedt u vrije steekproef aan?
A2: wij kunnen u verstrekken een steekproef maar u moet voor het betalen en de vracht, paypal en het westenuniebetalingswijze wordt ook goedgekeurd

 

Q3: Kunt u verpakking en embleem als klantenverzoek maken
A3: Ja kan .we .but u voor de extra veroorzaakte kosten zou moeten betalen.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078