316L materiële het Niveauvlotter 0.8mm van de Watertank Dikte2.5mpa Druk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

pas de bal van de schakelaarvlotter met het handvat 80*50 van Sanlo-bedrijf met de hoogste kwaliteit aan

 

 

Video: https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

 

Beschrijving:

   

    Dit product is de dekking van de klep. Het is onze oude klant die ons wil helpen. De klant verstrekt de tekeningen en de technische parameters. Wij zullen u helpen om het later te verifiëren en te wijzigen. Na het bevestigen met de klant, zullen wij een steekproef produceren en zullen het naar de klant voor bevestiging verzenden. Na de definitieve bevestiging, zal de klant de definitieve productie beginnen. Alvorens de fabriek te verlaten, zullen wij de verschijning van het product controleren om ervoor te zorgen dat het aan de klant wordt geleverd.

 

Het verschil tussen twee gemeenschappelijke magneten:

 

     Een ferrietmagneet is een metaaloxide dat ferromagnetism heeft. In termen van elektrische eigenschappen, heeft het ferriet een veel hoger elektroweerstandsvermogen dan metaal en legerings magnetische materialen, en heeft een hoger diëlektrisch bezit. De magnetische eigenschappen van ferriet stellen ook hoge magnetische doordringbaarheid bij hoge frequenties tentoon. Daarom is het ferriet een niet-metalen magnetisch materiaal geworden dat wijd op het gebied van hoge frequentie en laag voltage wordt gebruikt. Een niet-metalen magnetisch materiaal is een samengesteld oxyde (of orthoferrate) van ijzeroxyde en één of meerdere andere metaaloxides. De magnetische kracht is gewoonlijk Gauss 800-1000, dat vaak in sprekers, sprekers en andere instrumenten wordt gebruikt.
    De voordelen van NdFeB-magneten zijn hoge kostenprestaties en goede mechanische eigenschappen. De nadelen zijn lage Curietemperatuur, slechte temperatuurkenmerken, en gemakkelijke chalking. Het moet door chemische samenstelling en oppervlaktebehandeling worden aangepast. De verbeteringen kunnen aan de vereisten van praktische toepassingen voldoen. NdFeB is een permanent de magneetmateriaal van de derde-generatiezeldzame aarde. Het heeft de kenmerken van kleine grootte, lichtgewicht en sterke magnetische eigenschappen. Het is de beste magneet met beste de prestaties-prijs verhouding. Het is genoemd geworden magnetische koning in het magnetische veld. De voordelen met hoge energiedichtheid maken tot NdFeB permanente magneetmaterialen die wijd in moderne industriële en elektronische technologie worden gebruikt. In de naakte magnetische staat, kan de magnetische kracht ongeveer 3500 Gauss bereiken.

 

Het werk principe:

 

     De vlotter vlakke maat is een magnetische vlotterbal als metende component. Door de magnetische koppelingsactie, lineair verandert de weerstand binnen de sensor. De verandering van de weerstand wordt omgezet in een standaard huidig signaal van 4~20mA door de slimme convertor, en het percentage van het vloeibare niveau kan ter plekke worden getoond. 4~20mA de huidige en vloeibare niveauwaarde, de verre controlekamer van de transmissielevering kan automatische opsporing, controle en opname van vloeibaar niveau realiseren. De meter is geschikt voor de behandeling van afvalwater van aardolie, chemische, stroom, de lichte de industrie en geneeskundeindustrieën en de meting van middelgroot vloeibaar niveau in diverse atmosferisch en drukvaten, vooral voor de vloeibare niveaumeting van ondergrondse opslagtanks en opslagtanks.

 

 

Technologie: 

 

Vorm Afmetingen ΦA×B×ΦC Materiaal Dikte (mm) Druk (Mpa) De morfologie Verbindingstype
  Φ70×36×Φ16 304 316L 0,8 2.5 Karakter/het Oppoetsen  
Φ80×41×Φ16 0,8 2.5 Karakter/het Oppoetsen
Φ110×42×Φ16 0,8 2.5 Karakter/het Oppoetsen
Φ146×56×Φ18 0,8 1.6 Karakter/het Oppoetsen
Φ170×68×Φ18 0,8 1.6 Karakter/het Oppoetsen
Φ225×80×Φ25 1.0 1.6 Karakter/het Oppoetsen
Φ278×128×Φ30 1.2 1.6 Karakter/het Oppoetsen
Φ325×105×Φ30 1.2 1.6 Karakter/het Oppoetsen
Φ375×141×Φ30 1.5 1.6 Karakter/het Oppoetsen
  Φ150×70×Φ16 316L 1.0 3.2 Karakter/het Oppoetsen  
Φ190×105×Φ16 1.2 2.5 Karakter/het Oppoetsen
Φ240×125×Φ22 1.5 2.2 Karakter/het Oppoetsen

 

Toepassing:

 

Vlotterschakelaar

Vlak controlemechanisme

Vlakke maat magnetische klep

vallen

uitlaatklep

vlotterklep

vlakke maat

pneumaatic diafragmapomp

 

316L materiële het Niveauvlotter 0.8mm van de Watertank Dikte2.5mpa Druk

 

Ons grootste voordeel:

 

Naast ons nationaal belangrijk de spectrometrie van de caesiummassa het testen materiaal, kunnen wij ervoor zorgen dat 100% van de kwaliteitsproducten niet worden gelekt. Wat meer, wij is hebben onze eigen tweede inspectie. De fabriek verzekert de technologie van de producten, maar wij waarborgen ook dat vóór levering, er een speciale persoon is om de verschijning van het product te controleren. Als er een spoor van het is, zullen wij onmiddellijk naar de fabriek terugkeren om een product te verstrekken dat esthetisch tevredenstellend is, om ervoor te zorgen dat de producten die bij de klant aankomen alle boutiqueproducten zijn. En na de test, zullen wij een tweede testrapport aan de klant geven om onze hoge productkwaliteit te verzekeren.

 

 

 

Het testen:

 

     

Ons het testen materiaal is een spectrometer van de heliummassa. Het is eerste in China om dit materiaal te gebruiken om vlotters te ontdekken, zodat de vlotters dat onze fabriek uitgaat 100% zonder lek zijn. Bovendien na de fabriekskwaliteitscontrole, zullen wij ook de tweede test, hoofdzakelijk uitvoeren om te controleren of de verschijning van het product ongelijk is, om ervoor te zorgen dat onze producten zijn al boete uitgaan, kunnen wij zeggen dat onze kwaliteit het testen eerste of tweede in China is. Na 2 tests, zullen wij een testrapport naar de klant verzenden, dat hieronder vermeld is.

 

316L materiële het Niveauvlotter 0.8mm van de Watertank Dikte2.5mpa Druk

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078