Lichtgewicht de Vlakke Indicatorvlotter Balll van de Watertank met Mannetje en Gat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: op maat gemaakt
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

De naar maat gemaakte tank vlakke maten drijven balll met mannetje en gat met hoogste kwaliteit van Sanlo
 

 

Video:  https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

Inleiding:

 

De handelingen van de stoomval als stoom-blokkerend effect in het stoom verwarmingssysteem. Het kiezen van een geschikte stoomval staat het stoom het verwarmen materiaal toe om maximumefficiency te bereiken. om de beste resultaten te bereiken, worden een uitvoerig inzicht in de prestaties en de kenmerken van diverse types van vallen vereist.

 

Er zijn vele types van vallen, elk met verschillende eigenschappen. Wanneer het gebruiken van een stoomval, selecteer eerst de speciale prestaties om de optimale verrichting van het stoom het verwarmen materiaal te ontmoeten, en overweeg dan andere objectieve voorwaarden, zodat de keus van de val u wenst correct en efficiënt is.

      

 

 Naar maat gemaakte typetechnologie: 

 

Vorm Afmetingen ΦA×B×ΦC Materiaal Dikte (mm) Druk (Mpa) De morfologie Verbindingstype
  Φ150×70×Φ16 316L 1.0 3.2 Het oppoetsen/Karakter  
Φ190×105×Φ16 1.2 3.2 Het oppoetsen/Karakter  

 

 

Toepassingsgebied

 

       De vlotter vlakke maat heeft de kenmerken van eenvoudige structuur, het geschikte zuiveren, goede betrouwbaarheid en hoge precisie. De vlotter vlakke maat kan wijd voor continumeting van vloeibaar niveau (grens) van op hoge temperatuur, hoge druk, kleverig, vuil middel, asfalt, wasachtige olie en andere media zoals brandbaar, explosief worden gebruikt en corrosief. De vlotter vlakke maat kan voor industriële niveaumeting en controle van diverse vloeibare tanks zoals aardolie, chemische grondstoffenopslag, industriële processen, biochemie, geneeskunde, voedsel en drank, tankbeheer en ondergrondse opslag van benzinestations worden gebruikt. De vlotter vlakke maat is ook geschikt voor damwaterspiegel, reservoirwaterspiegel controle en behandeling van afvalwater

 

 

FAQ:

 

Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?

A: Wij zijn fabriek.

 

Q: Hoe lang is uw levertijd?

A: Over het algemeen is het 5-10 dagen als de goederen in voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens hoeveelheid.

 

 

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078