De oppoetsende Klep behandelt 304/316L de Naar maat gemaakte Opgepoetst Bal van de Metaalvlotter

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: stalen delen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

De oppoetsende Klep behandelt 304/316L de Naar maat gemaakte Opgepoetst Bal van de Metaalvlotter

 

 

Video: https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

 

De selectie van de semi-vlotterval


1. Werkdrukverschil: het drukverschil tussen de inhamdruk van de val en de afzetdruk (tegendruk). Als het afzeteind atmosferisch is, is de tegendruk nul; als de druk schommelt, zou het drukverschil de maximumwaarde moeten nemen.

 

2. Maximumverplaatsing: De hoeveelheid condensaat door het stoommateriaal met de reservefactor moeten wordt veroorzaakt zou worden vermenigvuldigd die. De reservefactor is over het algemeen 2 tot 4 (de reservecoëfficiënt van het trommeltype drogende materiaal is 6 tot 10).
    

 

 

Product:

 

De oppoetsende Klep behandelt 304/316L de Naar maat gemaakte Opgepoetst Bal van de Metaalvlotter De oppoetsende Klep behandelt 304/316L de Naar maat gemaakte Opgepoetst Bal van de Metaalvlotter De oppoetsende Klep behandelt 304/316L de Naar maat gemaakte Opgepoetst Bal van de Metaalvlotter

 

 

Geclassificeerd door gebruik:

 

       etc. wijd gebruikt in de industrie van glasproducten, de riem van het onthardingsovennetwerk, het bakken de riem van het ovennetwerk. Voedselverwerkende industrie, ontwaterde groenten, diepvriesvoedsel, enig-bevroren het netwerkriem van de machinevoorbehandeling, netto ketting. Poedermetallurgie, metaalthermische behandeling, doven, sinteren, solderen, roosteren, ophelderen, zwart maken, dragen, de carburerende riem op hoge temperatuur van het ovennetwerk, de riem van het schotnetwerk, deklaag en het drogen lijntransportband, van de de verminderingsproductielijn van het schuimnikkel het netwerkriem die, wasmachine, hijstoestel, droger, droger, de riem van het ovennetwerk genezen. Elke vervoerende procesketen netwerk en netwerkriem.

       

    

 

Wij zouden u de diensten willen aanbieden zoals:

 

- Onmiddellijk verbetering en ontwerp van producten

- Snelle reactie op de prijzen

- Traceable

- Perfecte logistisch

 

Wij hopen dat onze producten betere kwaliteitssteun voor u kunnen aanbieden!

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078