316L om Drijvende Magnetische Bal, Roestvrij staalvlotter voor Niveauschakelaar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: De Bal van de kopervlotter
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-25DAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

316L de ronde Bal van de Vlotterschakelaar, Roestvrij staalvlotter voor Niveauschakelaar

 

 

Video: https://youtu.be/sLf_ykxq6BM

 

 

Inleiding:

 

        De ferrietmagneten Zijn hoofd grondstoffen omvatten BaFe12O19 en SrFe12O19. Het wordt gemaakt van ceramische technologie en heeft een vrij harde textuur. Het is een bros materiaal. Omdat de ferrietmagneten goede temperatuurweerstand, lage prijs en gematigde prestaties hebben, zijn zij de wijdst gebruikte permanente magneten geworden.

 

 

Product:

 

316L om Drijvende Magnetische Bal, Roestvrij staalvlotter voor Niveauschakelaar 316L om Drijvende Magnetische Bal, Roestvrij staalvlotter voor Niveauschakelaar 316L om Drijvende Magnetische Bal, Roestvrij staalvlotter voor Niveauschakelaar

 

 

 

        Het het werk principe van de vlotterklep baseert zich bij het verminderen en het opheffen van de het drijven oppervlakte van de vlotterbal in de vlotterkamer om het openen of het sluiten van een klep te controleren. De vlotterkamer wordt geplaatst op de kant van de volledige vloeibare evaporator, en de hogere en lagere saldobuizen worden aangesloten aan de evaporator, zodat zijn de vloeibare niveaus van twee hetzelfde. Wanneer het vloeibare niveau in de evaporator daalt, dalen het vloeibare niveau van de dalingen van de vlotterkamer ook, zodat de vlotterbal, en de openingsgraad van de klep wordt verhoogd met de hefboomactie, en het vloeibare leveringsbedrag wordt verhoogd. vice versa.

 

 

 

Welkom om ons te contacteren

 

om u te citeren vriendelijk te voorzien de beste geschikte prijs, gelieve ons van de volgende informatie in uw onderzoek:

 

1. Productdetails: shape&dimensions, rang, deklaag, magnetiseringsrichting;

 

2. Ordehoeveelheid;

 

3. Tekening in bijlage indien aangepast;

 

4. Om het even welke speciale verpakking, het leveren of ander vereisten;

 

Als u niet zeker over om het even welke details van het product bent hebt u nodig, gelieve te voelen vrij om ons te laten het weten en wij zijn meer dan gelukkig om u te helpen

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078