316L de Bal van de vlotterschakelaar voor Niveauschakelaar, het Magnetische Lange Leven van de Vlotterklep

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: De Bal van de tankvlotter
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-25DAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

316L de Bal van de vlotterschakelaar, de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor Niveauschakelaar

 

 

Video: https://youtu.be/sLf_ykxq6BM

 

Inleiding:

 

        De vlotter vlakke maat is een magnetische vlotterbal als metende component. Door de magnetische koppelingsactie, lineair verandert de weerstand binnen de sensor. De verandering van de weerstand wordt omgezet in een standaard huidig signaal van 4~20mA door de slimme convertor, en het percentage van het vloeibare niveau kan ter plekke worden getoond. 4~20mA de huidige en vloeibare niveauwaarde, de verre controlekamer van de transmissielevering kan automatische opsporing, controle en opname van vloeibaar niveau realiseren.

 

Product:

 

316L de Bal van de vlotterschakelaar voor Niveauschakelaar, het Magnetische Lange Leven van de Vlotterklep 316L de Bal van de vlotterschakelaar voor Niveauschakelaar, het Magnetische Lange Leven van de Vlotterklep 316L de Bal van de vlotterschakelaar voor Niveauschakelaar, het Magnetische Lange Leven van de Vlotterklep

 

 

De vlottertype vloeibare niveauzender is samengesteld uit een magnetische vlotterbal, een metende pijp, een signaaleenheid, een elektronische eenheid, een kabeldoos en een opzettend lid. Over het algemeen, heeft de magnetische vlotter een soortelijk gewicht van minder dan 0,5, en kan boven de vloeibare oppervlakte en langs de metende pijp drijven. Zich beweegt, is de metende buis uitgerust met een metende component, die het gemeten vloeibare niveausignaal kan omzetten in een weerstandssignaal evenredig aan de vloeibare niveauverandering onder de actie van extern magnetisch veld, en de elektronische eenheid omzetten in 4-20 mA of andere standaardsignaaloutput.
 
De vloeibare niveausensor is een modulekring, die de voordelen van zure weerstand, vochtbestendigheid, schokweerstand, corrosieweerstand, enz. heeft. De kring bevat een constante stroom terugkoppelt kring en een interne beschermingskring die, zodat de maximumoutputstroom 28 mA niet overschrijdt, dus betrouwbaar de voeding beschermen en de macht maken de meter niet beschadigd is.

 

 

FAQ:

 

Q: Als ‚I‘ kleine hoeveelheid en snelle levering wil. Welke manier om wordt geadviseerd te verschepen?
A: Door uitdrukkelijk.

 

Q: Wat is de levertijd?
A: Als in voorraden, 2days; of, het zal 7-15days, van de hoeveelheid afhangen nemen.

 

Q: Kan ik een bezoek aan uw bedrijf vóór de orde hebben?
A: Zeker, welkom om ons te bezoeken. Wij wachten op u in Wenzhou-stad, Zhejiang-provincie, China

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078