ISO ging 304 316L-Ballen van het Metaal Magnetische Roestvrije staal voor Niveauschakelaar over

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: De Bal van de tankvlotter
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-25DAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
Materiaal: roestvrij staal 304/316L kleur: polijsten
Type: De Bal van de metaalvlotter Toepassing: niveauschakelaar
Vorm: Ronde levering: 3-7 dagen

 

304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Bal van de Metaalvlotter voor Niveauschakelaar

 

 

Video: https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

Inleiding:

 

        De vlotter vlakke maat is een magnetische vlotterbal als metende component. Door de magnetische koppelingsactie, lineair verandert de weerstand binnen de sensor. De verandering van de weerstand wordt omgezet in een standaard huidig signaal van 4~20mA door de slimme convertor, en het percentage van het vloeibare niveau kan ter plekke worden getoond. 4~20mA de huidige en vloeibare niveauwaarde, de verre controlekamer van de transmissielevering kan automatische opsporing, controle en opname van vloeibaar niveau realiseren.

 

Product:

 

ISO ging 304 316L-Ballen van het Metaal Magnetische Roestvrije staal voor Niveauschakelaar over ISO ging 304 316L-Ballen van het Metaal Magnetische Roestvrije staal voor Niveauschakelaar over ISO ging 304 316L-Ballen van het Metaal Magnetische Roestvrije staal voor Niveauschakelaar over

 

 

De technische voordelen van de vlotter typen vloeibaar niveau schakelen: De vlotterschakelaar bevat geen componenten die defect en blaasbalgen, de lentes, verbindingen, enz. veroorzaken. In plaats daarvan, wordt een rechte vlotter gebruikt om de interne magneet van de schakelaar te drijven, en de eenvoudige hefboom van de vlotterschakelaar veroorzaakt de schakelaar om ogenblikkelijk te handelen. De hoek van de vlottercantilever wordt ontworpen om de vlotter verticaal het zijn te verhinderen.
 
In een gesloten metaal of een plastic buis, ontwerp één of meerdere rietschakelaars, en ga dan de buis door één of meerdere drijvende ringen met een rings binnen over magneet, en gebruik de bevestigende ring om de vlotter en de magnetische lente te controleren. De schakelaar is in de relevante positie om de vlotter binnen een bepaalde waaier op en neer te drijven. Gebruik de magneet binnen de vlotter om het contact van de rietschakelaar aan te trekken, en produceer de het openen en het sluiten actie voor de controle of de aanwijzing van het vloeibare niveau. De figuur toont hieronder de relevante positie van de vlotterschakelaar wanneer normaal gesloten (NC) en normaal open (NO).

 

 

Hoe te opdracht te geven tot?


Stap 1, te vertellen gelieve ons welke model en hoeveelheid u nodig hebt;
Stap 2, dan zullen wij pi voor u maken om de ordedetails te bevestigen;
Stap 3, toen wij alles bevestigden, kan de betaling schikken;
Stap 4, definitief leveren wij de goederen binnen de bepaalde tijd.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078