304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Bal van de Roestvrij staalvlotter voor Waterklep

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: De Bal van de tankvlotter
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-25DAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
Materiaal: 304/316l kleur: polijsten
Type: de delen van de vlotterklep Toepassing: vlotterklep
Vorm: Flat levering: 3-7 dagen

 

304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Delen van de Vlotterklep voor Waterklep

 

 

Video: https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

Inleiding:

 

        De klep van de afstandsbedieningvlotter is een roterende klepstop om de klep gedeblokkeerd of afgesloten te maken. De kogelklepschakelaar is licht in gewicht, klein in grootte, kan in een grote diameter worden gemaakt, betrouwbaar in verzegelen, eenvoudig in structuur, geschikt in onderhoud, en de het verzegelen oppervlakte en de sferische oppervlakte zijn vaak gesloten, en niet door het middel, gemakkelijk geërodeerd en in diverse industrieën wijd gebruikt.

 

Product:

 

304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Bal van de Roestvrij staalvlotter voor Waterklep 304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Bal van de Roestvrij staalvlotter voor Waterklep 304 de Bal van de vlotterschakelaar, 316L-de Bal van de Roestvrij staalvlotter voor Waterklep

 

 

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de pijpleiding om de stroomrichting van het middel te snijden te verdelen en te veranderen. De kogelklep is een nieuw de laatste jaren wijd gebruikt type van klep, dat de volgende voordelen heeft:

1. De vloeibare weerstand is klein, en de weerstandscoëfficiënt is gelijk aan de pijplengte van dezelfde lengte.
 
2. Eenvoudige structuur, kleine grootte en lichtgewicht.
 
3. Dicht en betrouwbaar, wordt het verzegelende oppervlaktemateriaal van de kogelklep wijd gebruikt in plastieken en heeft goede het verzegelen prestaties. Het is ook wijd gebruikt in vacuümsystemen.
 
4. Het is gemakkelijk te werken, en het kan snel worden geopend en worden gesloten. Het kan door 90° worden geroteerd van het volledige openen voor het volledige sluiten, die voor controle over lange afstand geschikt is.
 
5. Het gemakkelijke onderhoud, de kogelklep heeft een eenvoudige structuur, is de verzegelende ring over het algemeen actief, en het is geschikt te demonteren en te vervangen.
 
6. Wanneer volledig open of volledig gesloten, de het verzegelen oppervlakte van de bal en de klepzetel van het middel worden geïsoleerd. Wanneer het middel overgaat, zal het geen erosie van de het verzegelen oppervlakte van de klep veroorzaken.
 
7. De brede waaier van toepassingen, van klein aan een paar millimeter, tot een paar meters, van hoog vacuüm aan hoge druk kan worden toegepast. Wanneer de bal 90 graden wordt geroteerd, zouden alle gebieden bij de ingang en de uitgang moeten verschijnen, waarbij de stroom wordt afgesneden.
De klep van de afstandsbedieningvlotter, de hoge platformkogelklep is een vrij nieuw type van kogelklep, dat sommige unieke voordelen uniek aan zijn structuur, zoals de schakelaar zonder wrijving heeft, de verbinding is niet gemakkelijk te dragen, en de het openen en het sluiten torsie is klein. Dit vermindert de grootte van actuators die worden geleverd. Met multi-turn elektrische actuators, kan het middel worden aangepast en strak worden gesloten. Het wordt wijd gebruikt in aardolie, chemische, stedelijke watervoorziening en drainage en andere voorwaarden die strikt knipsel vereisen.

 

 

Hoe te opdracht te geven tot?


Stap 1, te vertellen gelieve ons welke model en hoeveelheid u nodig hebt;
Stap 2, dan zullen wij pi voor u maken om de ordedetails te bevestigen;
Stap 3, toen wij alles bevestigden, kan de betaling schikken;
Stap 4, definitief leveren wij de goederen binnen de bepaalde tijd.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078