De Schakelaarbal 316L van de roestvrij staal Magnetische Vlotter voor Vlakke Maat, Met lange levensuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SL-ncg-052
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

 Van het Roestvrije staal Magnetische Vlotters 316L van de vlotterschakelaar het Niveauschakelaar

 

 

Inleiding:

 

De vlotter drijft altijd op het water, en aangezien het water, de vlotter ook stijgingen toeneemt. Aangezien de afwijking toeneemt, ook toe neemt de koppelstang. De koppelstang wordt aan de andere kant aangesloten aan de klep. Wanneer het in een bepaalde positie toeneemt, steunt de koppelstang het rubberzuigerstootkussen om de waterbron te sluiten. Wanneer de waterspiegel daalt, de vlotter ook dalingen, en de koppelstang het te openen zuigerstootkussen drijven.

 

Product:

 

De Schakelaarbal 316L van de roestvrij staal Magnetische Vlotter voor Vlakke Maat, Met lange levensuur De Schakelaarbal 316L van de roestvrij staal Magnetische Vlotter voor Vlakke Maat, Met lange levensuur De Schakelaarbal 316L van de roestvrij staal Magnetische Vlotter voor Vlakke Maat, Met lange levensuur

 

 

Het onderhoud zou uit inspectie moeten bestaan om te zien dat de vlotter vrij zich is te bewegen en met om het even welke substantie met een laag bedekt, die zijn gewicht of volume beduidend zou veranderen. ALS dit voorkomt, zou deze vlotter moeten worden schoongemaakt. Dit wordt gemakkelijk verwezenlijkt zonder de installatie te storen. Bovendien kan de stam worden afgeveegd neer om eender welke opbouw te verwijderen. De enige reparatie mogelijk op het gebied is vervanging van of de vlotter of stam. De deuken of de inkepingen op de vlotter zijn gewoonlijk van geen gevolg aan verrichting.

 

 

FAQ:

 

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

 

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078