Roestvrije Ronde de Balvlotter van de waterspiegeltank, Compacte Ronde Metaalbal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: op maat gemaakt
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

 

Roestvrije Ronde de Balvlotter van de waterspiegeltank voor Hoge drukmilieu

 

Video:  https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

 

Het werk principe:

 

◆The zijn het zij-opgezette vloeibare niveau en de hogere en lagere vloeibaar-lost buizen van de geteste container uitgerust elk met één afsnijden klep aan open of bedragen de vloeibare vlakke maat, en anderzijds, is het geschikt voor het onderhouds vloeibare niveau. Wanneer de hogere en lagere sluitkleppen worden gesloten, open de afvoerkanaalflens bij de bodem van de vlakke maat of verwijder de afvoerkanaalschroef. Vul het water om het lichaam van de vlakke maat schoon te maken.
◆ Installeer de vloeibare vlakke maat, is de verticale lijn van de flens ∠4 ‰. Wanneer de metende waaier van de vlakke maat meer dan 3 meters is, is het noodzakelijk nadenken toevoegend de midden het versterken flens (of oor dat beklimt) als vaste steun om de sterkte te verhogen.
◆The zou het gebied in dwarsdoorsnede van de kerndraad die de zender van de verre transmissie vlakke maat en het secundaire instrument verbindt groter moeten zijn dan 0.8mm2. Wanneer leggen parallel met de AC voeding, houd weg minstens 20cm. Het is best om het alleen te dragen. De ijzerpijp wordt gelegd of met beschermde een twee-kern kabel gelegd, en het schild kan slechts aan de ene kant worden aan de grond gezet.
     
Normaal typetechnologie: 

 

Roestvrije Ronde de Balvlotter van de waterspiegeltank, Compacte Ronde Metaalbal

 

 

De basiskenmerken van de val van de hefboomvlotter zijn hetzelfde als die van het vrije vlottertype. De interne structuur is dat de vlotter koppelstang de klepkern drijft, en de klep wordt geopend en met het vloeibare niveau van het condensaat gesloten. De val van de hefboomvlotter gebruikt een dubbele zetel om de gecondenseerde verplaatsing te verhogen, die een klein volume en een maximumverplaatsing van 100 ton per uur kan bereiken. Het is de meest ideale stoomval voor groot het verwarmen materiaal.

 

 

Onze Dienst

 

1)Antwoord uw onderzoek in 24 werkuren

2)Het ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het professionele en vloeiende Engels

3)Het aangepaste ontwerp in beschikbare OEM&ODM is welkom

4)De exclusieve en unieke oplossing kan aan onze klant door uw onze goedgetrainde en ingenieurs en deskundigen worden verstrekt

De online Dienst: om het even welk onderzoek, gelieve met e-mail te contacteren: . Wij zullen u binnen 12 uren antwoorden.

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078