Aangepaste de Vlotterbal van het Roestvrij staalmetaal/de Oppoetsende Bal van de Vlotterschakelaar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Op maat
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
artikel: Roestvrij staal Magnetische Vlotters Gebruik: Vlotterschakelaar/Niveauschakelaar
kleur: polijsten Materiaal: roestvrij staal 316l
magneet: Ferriet levering: 3-7 dagen

 

 

Aangepaste de Vlotterbal van het Roestvrij staalmetaal/de Bal van de Vlotterschakelaar

 

Video: https://youtu.be/b1p5EGUDFgI

 

Inleiding:


De structuur van de straight-through regelende klep van de vlotterbal is vrij eenvoudig, maar de vloeibare niveauschommeling in het omhulsel is groot (veroorzaakt door het effect van het ingaan van de vloeistof), zodat de verrichting van de regelende klep niet stabiel is, en de vloeibare stromen in de evaporator van het omhulsel, en baseert zich op de hydrostatische vloeistof. De hoogte van de kolom is dusdanig dat de vloeistof slechts onder het niveau van de container kan worden geleverd.

 

De klep van het vlottergaspedaal (of de vlotterklep) worden gebruikt voor de automatische aanpassing van het vloeibare leveringsvolume van een evaporator met een vrije vloeibare oppervlakte, zoals een horizontale shell en buisevaporator, een rechte buis of een spiraalvormige buisevaporator. Door de aanpassing van de vlotter regelende klep, kan een wezenlijk constant vloeibaar niveau in deze apparaten worden gehandhaafd, en de vlotter regelende klep kan ook als gaspedaal functioneren om druk te verminderen.

 

Product:

 

Aangepaste de Vlotterbal van het Roestvrij staalmetaal/de Oppoetsende Bal van de Vlotterschakelaar Aangepaste de Vlotterbal van het Roestvrij staalmetaal/de Oppoetsende Bal van de Vlotterschakelaar Aangepaste de Vlotterbal van het Roestvrij staalmetaal/de Oppoetsende Bal van de Vlotterschakelaar

 

 

roestvrij staal 316 heeft goede lasseneigenschappen. Alle standaardlassenmethodes kunnen voor lassen worden gebruikt. Bij het lassen, van 316Cb, van 316L of 309Cb-kunnen de staven van de roestvrij staalvuller of de lassende staven voor lassen volgens de toepassing worden gebruikt. Voor beste corrosieweerstand, vereist de gelaste sectie van roestvrij staal 316 post-las het ontharden. Als 316L-het roestvrije staal wordt gebruikt, geen post-las wordt het ontharden vereist

 


Zij houden van ons:

 

1. Hoog - kwaliteitsproducten, hebben wij materiaal en goede kwaliteitssysteem vooruitgegaan om de productenkwaliteit te verzekeren.

2. Concurrerende prijzen en snel levering.

3. De goede dienst. Gewoonlijk zullen wij klant binnen 24 uren antwoorden.

4. Diverse betalingsmanier.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078