De lange Gevormde Vloeibare Bal van de Niveauvlotter, de Vlotter van de Brandstofmaat voor Niveauschakelaar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: op maat gemaakt
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

 

Vloeibare van de de Baltank van de Niveauvlotter de Vlotterbal met Roestvrij staal 316L

 

Video:  https://youtu.be/DICI1wJxflI

 

 

Het werk principe:

 

De structuur van de straight-through regelende klep van de vlotterbal is vrij eenvoudig, maar de vloeibare niveauschommeling in het omhulsel is groot (veroorzaakt door het effect van het ingaan van de vloeistof), zodat de verrichting van de regelende klep niet stabiel is, en de vloeibare stromen in de evaporator van het omhulsel, en baseert zich op de hydrostatische vloeistof. De hoogte van de kolom is dusdanig dat de vloeistof slechts onder het niveau van de container kan worden geleverd.

 

De klep van het vlottergaspedaal (of de vlotterklep) worden gebruikt voor de automatische aanpassing van het vloeibare leveringsvolume van een evaporator met een vrije vloeibare oppervlakte, zoals een horizontale shell en buisevaporator, een rechte buis of een spiraalvormige buisevaporator. Door de aanpassing van de vlotter regelende klep, kan een wezenlijk constant vloeibaar niveau in deze apparaten worden gehandhaafd, en de vlotter regelende klep kan ook als gaspedaal functioneren om druk te verminderen.
     
Normaal typetechnologie: 

 

De lange Gevormde Vloeibare Bal van de Niveauvlotter, de Vlotter van de Brandstofmaat voor Niveauschakelaar

 
Argonbooglassen
 
Hoog rendement: In de eerste laag van lassen van pijpen, is het handargonbooglassen ononderbroken booglassen. Het elektrodenbooglassen is booglassen, zodat kan het handargonbooglassen verbeteren efficiency door 2 tot 4 keer. De snelheid wordt sneller verhoogd omdat er geen behoefte is om de slakken schoon te maken en de lasparel te herstellen. In de tweede laag van booglassen van de dekkingsoppervlakte, is het vlotte en propere argonbooglassen van de bodemlaag zeer gunstig voor de oppervlakte van de booglassendekking, die goede fusie tussen de lagen, vooral in het lassen van kleine diameterbuizen kan verzekeren, de efficiency is opmerkelijker.

 


 

Onze Dienst

 

1)Antwoord uw onderzoek in 24 werkuren

2)Het ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het professionele en vloeiende Engels

3)Het aangepaste ontwerp in beschikbare OEM&ODM is welkom

4)De exclusieve en unieke oplossing kan aan onze klant door uw onze goedgetrainde en ingenieurs en deskundigen worden verstrekt

De online Dienst: om het even welk onderzoek, gelieve met e-mail te contacteren: . Wij zullen u binnen 12 uren antwoorden.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078