Het oppoetsen van het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van de Niveauschakelaar voor Vloeibaar Controlemechanisme

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Magnetische Vlotter
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu
artikel: Aangepaste Magnetische Vlotterbal Gebruik: niveauschakelaar
kleur: polijsten Materiaal: roestvrij staal 316l
magneet: Ferriet levering: 3-7 dagen

 

Aangepaste het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van de Niveauschakelaar voor Vloeibaar Controlemechanisme

 

Video: https://youtu.be/b1p5EGUDFgI

 

Inleiding:

 

De vlakke maatwerken volgens het principe van drijfvermogen en het principe van magnetische koppeling. Wanneer het vloeibare niveau in de gemeten container toeneemt en valt, worden de vlotter in de belangrijkste pijp van de vloeibare de vlakke maat ook stijgingen en dalingen, en het permanente magnetische staal in de vlotter overgebracht aan de gebiedsindicator door magnetische koppeling, en de rode en witte tikkolommen worden omgekeerd door 180°. Wanneer het vloeibare niveau toeneemt, draait de kolom van wit aan rood. Wanneer het vloeibare niveau daalt, draait de kolom van rood aan wit. De rode en witte grenzen van de indicator zijn de daadwerkelijke hoogte van het middelgrote niveau in de container, waarbij het vloeibare niveau wordt bereikt. Instructies.

 

Product:

 

Het oppoetsen van het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van de Niveauschakelaar voor Vloeibaar Controlemechanisme Het oppoetsen van het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van de Niveauschakelaar voor Vloeibaar Controlemechanisme Het oppoetsen van het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van de Niveauschakelaar voor Vloeibaar Controlemechanisme

 

 

Dit product wordt ook genoemd magnetische vlakke maat, de magnetische vlakke maat van de tikkolom, magnetische vlotter vloeibare vlakke maat, gebruikt het het principe van magnetische koppeling, maakt het product de glazen buis goed de vloeibare niveaumeter niet onder op hoge temperatuur en hoge druk kan werken en breekbare Veelvoudige tekortkomingen is.

 

Er zijn twee zij-opgezet en hoogste-opgezette installatiemethodes. Geen kwestie die de manier, het verre transmissieapparaat kan worden gebundeld, zodat de vloeibare vlakke maat het vloeibare niveau kan tonen ter plekke en ver het vloeibare niveau controleren. De gebundelde magnetische overdrachttype van de klep vlakke maat Verre magnetische klep vlakke maat

 

 

FAQ-

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078