De lange Vloeibare Bal van het Niveau Drijvende Metaal met 316 l-Roestvrij staalmateriaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: op maat gemaakt
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

Lange Vloeibare Niveau Magnetische Drijvende Bal met 316 l-Roestvrij staal

 

Video:  https://youtu.be/DICI1wJxflI

 

 

Het werk principe:

 

De zij-opgezette het niveauschakelaar van de vlotterbal gebruikt het principe van vloeibaar drijfvermogen. Wanneer de bewegingen van de vlotterbal boven en beneden gepast aan drijfvermogen, de rietschakelaar in de kabeldoos door de magneet van het wapeneind, en het contact van „NC“ en „GEEN“ wordt beïnvloed het contact wordt gebruikt. uitwisseling. Het zelfde principe wordt toegepast op het micro-schakelend apparaat, en de magneet en de wapen-Beëindigen magneet voor het microcontact zijn wederzijds - exclusief om het microcontact te duwen, die „NC“ en „GEEN“ acties veroorzaken.
     
Product: 

 

De lange Vloeibare Bal van het Niveau Drijvende Metaal met 316 l-Roestvrij staalmateriaal De lange Vloeibare Bal van het Niveau Drijvende Metaal met 316 l-Roestvrij staalmateriaal De lange Vloeibare Bal van het Niveau Drijvende Metaal met 316 l-Roestvrij staalmateriaal
 
Argonbooglassen
 
Hoog rendement: In de eerste laag van lassen van pijpen, is het handargonbooglassen ononderbroken booglassen. Het elektrodenbooglassen is booglassen, zodat kan het handargonbooglassen verbeteren efficiency door 2 tot 4 keer. De snelheid wordt sneller verhoogd omdat er geen behoefte is om de slakken schoon te maken en de lasparel te herstellen. In de tweede laag van booglassen van de dekkingsoppervlakte, is het vlotte en propere argonbooglassen van de bodemlaag zeer gunstig voor de oppervlakte van de booglassendekking, die goede fusie tussen de lagen, vooral in het lassen van kleine diameterbuizen kan verzekeren, de efficiency is opmerkelijker.

 


 

Onze Dienst

 

1)Antwoord uw onderzoek in 24 werkuren

2)Het ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het professionele en vloeiende Engels

3)Het aangepaste ontwerp in beschikbare OEM&ODM is welkom

4)De exclusieve en unieke oplossing kan aan onze klant door uw onze goedgetrainde en ingenieurs en deskundigen worden verstrekt

De online Dienst: om het even welk onderzoek, gelieve met e-mail te contacteren: . Wij zullen u binnen 12 uren antwoorden.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078