78*78 om Balvlotter, de Drijvende Magnetische Schakelaar van het Bal Vloeibare Niveau

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu

 

316L roestvrij staal 78*78 om Vloeibare het Niveauschakelaar van de Balvlotter


 

Video: https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Inleiding:

 

Antivriesmiddel en magnetische de vlotter vlakke maat van het vorstbewijs, die een magnetisch vlotterderivaat dat voor het meten van cryogene vloeistoffen wordt ontworpen is.
Aangezien de meter voor lage temperatuurmeting wordt gebruikt, zijn de nieuwe vereisten naar voren gebracht van het materiaal van het staal aan de selectie van de klep. De vuller in het jasje is verschillend van andere magnetische vlotter vlakke maten.

 

Product:

 

78*78 om Balvlotter, de Drijvende Magnetische Schakelaar van het Bal Vloeibare Niveau 78*78 om Balvlotter, de Drijvende Magnetische Schakelaar van het Bal Vloeibare Niveau 78*78 om Balvlotter, de Drijvende Magnetische Schakelaar van het Bal Vloeibare Niveau

 

De hoogste-opgezette vlakke maat van de kwartsglazen buis, die de vlotterbal als metende component gebruikt om de vloeibare niveauhoogte van de horizontale tank of de ondergrondse opslagtank naar de mouwloos onderhemdindicator door de vlotter koppelstang, en de kleurenindicator bij de bovenkant van de koppelstang Opvallende instructies over te brengen. Het ontwerp zou aandacht moeten besteden om de lengte van de koppelstang te verzekeren, d.w.z., wanneer de drijvende bal bij de laagste positie van de ondergrondse trog is, de kleurenindicator is bij de laagste positie van de schaal van de kwartsbuis.

 

Onze dienst:

 

1.Free steekproeven
2.100% waarborg voor onze kwaliteit.
3.Our de producten hebben ISO-certificaat.
4.Professional fabrikant met 20years-ervaring.
5.Our-de vlotterballen worden over de hele wereld verkocht.

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078