De redelijke ISO9001-Delen van de Vlotterklep voor de Vloeibare Kogelklep van de Niveauvlotter

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: op maat gemaakt
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact nu

 

ISO9001 de Delen van de vlotterklep voor de Vloeibare Kogelklep van de Niveauvlotter

 

Video:  https://youtu.be/o9u62xskiok

 

 

Vlotterklep:

 

De vlotter drijft altijd op het water, en aangezien het water, de vlotter ook stijgingen toeneemt. Aangezien de afwijking toeneemt, ook toe neemt de koppelstang. De koppelstang wordt aan de andere kant aangesloten aan de klep. Wanneer het in een bepaalde positie toeneemt, steunt de koppelstang het rubberzuigerstootkussen om de waterbron te sluiten. Wanneer de waterspiegel daalt, de vlotter ook dalingen, en de koppelstang het te openen zuigerstootkussen drijven.
     
Product: 

 

De redelijke ISO9001-Delen van de Vlotterklep voor de Vloeibare Kogelklep van de Niveauvlotter De redelijke ISO9001-Delen van de Vlotterklep voor de Vloeibare Kogelklep van de Niveauvlotter De redelijke ISO9001-Delen van de Vlotterklep voor de Vloeibare Kogelklep van de Niveauvlotter
 

 

De basiskenmerken van de val van de hefboomvlotter zijn hetzelfde als die van het vrije vlottertype. De interne structuur is dat de vlotter koppelstang de klepkern drijft, en de klep wordt geopend en met het vloeibare niveau van het condensaat gesloten. De val van de hefboomvlotter gebruikt een dubbele zetel om de gecondenseerde verplaatsing te verhogen, die een klein volume en een maximumverplaatsing van 100 ton per uur kan bereiken. Het is de meest ideale stoomval voor groot het verwarmen materiaal.

 

 

Tot slot-Waarom u kiest ons?


1. Magsource door ISO9001 wordt gekwalificeerd die.

2. 10 jaar de de uitvoerervaringen maakt ons goed het weten hoe te om u tevreden te stellen.
3. De beste kwaliteit met redelijke prijs.

4. Snel en op tijd levering.

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078