De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu
artikel: Tanktype Vlotter Materiaal: 304, 316L
Productietijd: 30 dagen Middel: Water
Druk: Aanpassen temperatuur: -100-200

 

De aangepaste Tanktype Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater


 

Video: https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Inleiding:

 

De magnetische vlotter vlakke maat heeft een eenvoudige structuur, omdat het vloeibare deel of de lagere laag van de interface in helder rood worden getoond, zodat is het gemakkelijk om op te merken dat het vloeibare niveau het meest efficiënt is als het voor brandbare, explosieve en giftige gassen en andere gevaarlijke vloeistof van wordt gebruikt. Het kan met alarm en niveauzenders voor niveaucontrole worden geïnstalleerd. Het kan de richting vrij kiezen en kan voor de zijmeting van de vloeibare oppervlakte van de ondergrondse tank worden gebruikt.

 

Product:

 

De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan

 

 

Er is een rietschakelaar in de alarmschakelaar. Wanneer de vlotter in de magnetische vlotter vlakke maat in de positie van de alarmschakelaar onder vloeibaar drijfvermogen toeneemt, verandert de rietschakelaar in de alarmschakelaar van normaal open aan de gesloten staat toe te schrijven aan de magnetische kracht van de vlotter en brengt het over. Wanneer het alarmsignaal wordt uitgegeven, neemt de vlotter of valt vanaf de alarmschakelaar toe, en de rietschakelaar in de alarmschakelaar opent om de normaal open staat te herstellen.

 

Onze Fabriek:

 

De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan

 

Materiaal:

 

De lange Stijl paste Tanktype de Bal van de Staalvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan

 

 

FQA:

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078