Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu

 

 

De Bal van de het Staalvlotter van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme, Roestvrij staal Magnetische Vlotters


 

Video: https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Inleiding:

 

Het vloeibare vlakke controlemechanisme van de vlotterbal is samengesteld uit een vlotterbal en een duiker. Het is geïnstalleerd op de bovenkant van de container door een verbindende flens. De vlotter drijft op de vloeibare oppervlakte volgens het principe om de vloeibare volumefase te lossen. Wanneer het vloeibare niveau van de container verandert, zich op en neer ook beweegt de vlotter. Het droge riet wordt magnetisch aangetrokken om de positie van het vloeibare niveau in een elektrosignaal te veranderen. De daadwerkelijke positie van de vloeistof wordt getoond digitaal door een vertoningsinstrument.

 

Product:

 

Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme

 

 

Andere types van magnetische vlotter vlakke maten

 

Worden de vlakke maat van de kwartsglazen buis en de glazen buis vlakke maat vervaardigd en overeenkomstig mechanische de industrienormen gebruikt. De productie-installatie zou moeten ontwerpen en opbrengst volgens de vloeistof, druk, temperatuur en het milieu door de gebruiker wordt de de verstrekt die.
Aangezien de belangrijkste delen van de vlakke maat van de kwartsglazen buis kwartsglazen buizen en glasbladen, tijdens vervoer, behandeling en installatie zijn, wordt het niet toegestaan om te raken of te kloppen, en zou zacht moeten worden behandeld. Na de kwartsglazen buis de vlakke maat, wanneer de vloeibare temperatuur zeer hoog is, onmiddellijk opent niet de klep geïnstalleerd is. Verwarm het voor 0.5h voor. Nadat de kwartsglazen buis een bepaalde temperatuur heeft, open langzaam de klep. Wanneer de klep opent, open langzaam de hogere klep na langzaam het openen van de klep, gaat de gemeten vloeistof langzaam de kwartsglazen buis in.

 

Onze Fabriek:

 

Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme

 

Ons Materiaal:

 

Het Roestvrije staal Magnetische Vlotters van het steekproefpakket voor Vlak Controlemechanisme

 

 

FQA:

 

1. Q: Bent u handelsbedrijf of vervaardiging?
A: Wij zijn vervaardiging met meer dan 12 jaar ervarings, en de prijs is de fabrieksprijs.

2. Q: Hoe te om de kwaliteit te controleren?
A: Wij hebben strikte kwaliteit door QC team.

3. Q: Hoe lang is de levertijd?
A: Het is ongeveer 5 dagen na betaling voor stoctgoederen, 10-15 dagen voor nieuwe producerende goederen.

4. Q: Hoe te om de steekproef te krijgen?
A: Wij zijn blij om u de vrije steekproef te verzenden.

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078