De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu

 

De draadstijl paste de Bal van de Tankvlotter voor de Tank van het Vlakke Maatwater aan


 

Video: https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Inleiding:

 

De magnetische vlotter vlakke maat heeft een eenvoudige structuur, omdat het vloeibare deel of de lagere laag van de interface in helder rood worden getoond, zodat is het gemakkelijk om op te merken dat het vloeibare niveau het meest efficiënt is als het voor brandbare, explosieve en giftige gassen en andere gevaarlijke vloeistof van wordt gebruikt. Het kan met alarm en niveauzenders voor niveaucontrole worden geïnstalleerd. Het kan de richting vrij kiezen en kan voor de zijmeting van de vloeibare oppervlakte van de ondergrondse tank worden gebruikt.

 

Product:

 

De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater

 

 

Is de vloeibare het niveauzender van de magnetische levitatiebal etc. samengesteld uit magnetische levitatiebal, drijvende balcatheter, signaalbewerker. Het magnetische staal is geïnstalleerd in de magnetische levitatiebal, en de rietschakelaar en de weerstand zijn geïnstalleerd in de drijvende balgids. Wanneer het vloeibare niveau in de container verandert, beweegt de magnetische levitatiebal zich op en neer langs de drijvende balgids. De rietschakelaar in de drijvende balcatheter trekt en veroorzaakt de weerstandswaarde in de kring aan om te veranderen. De verandering in weerstandswaarde wordt verwerkt door de signaalbewerker en in een 4 signaal van ~ 20mA gelijkstroom evenredig aan de niveauverandering verwerkt.

 

Onze Fabriek:

 

De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater

 

Materiaal:

 

De aangepaste Bal van de de Tankvlotter van de Draadstijl voor de Tank van het Vlakke Maatwater

 

 

FQA:

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078