De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu

 

Vlakke Maten van de draad de Stijl Aangepaste Tank voor de Klep van de Niveaucontrole


 

Video: https://youtu.be/41tktezpoiQ

 

Inleiding:

 

Van het de bal vlakke controlemechanisme van de roestvrij staalvlotter is het de controleapparaat bijzonder geschikt voor metallurgisch, chemisch, mijnbouw, aardolie, textiel en andere industriële en mijnondernemingen, ondergrondse techniek, behandeling van afvalwater, hydraulische olieposten en ondergrondse drainage slijm bevatten, afvalwatervijvers, zuur en alkali en olieniveaucontrole en alarm die.

Het de controleapparaat van het bal vloeibare vlakke controlemechanisme kan goedkope, economische nieuwe automatische onbemande watervoorzieningsapparaten voor waterplanten, watertorens, en belangrijke hotels, restaurants, en woonhigh-rise gebouwen verstrekken.

 

Product:

 

De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

 

Is de vloeibare het niveauzender van de magnetische levitatiebal etc. samengesteld uit magnetische levitatiebal, drijvende balcatheter, signaalbewerker. Het magnetische staal is geïnstalleerd in de magnetische levitatiebal, en de rietschakelaar en de weerstand zijn geïnstalleerd in de drijvende balgids. Wanneer het vloeibare niveau in de container verandert, beweegt de magnetische levitatiebal zich op en neer langs de drijvende balgids. De rietschakelaar in de drijvende balcatheter trekt en veroorzaakt de weerstandswaarde in de kring aan om te veranderen. De verandering in weerstandswaarde wordt verwerkt door de signaalbewerker en in een 4 signaal van ~ 20mA gelijkstroom evenredig aan de niveauverandering verwerkt.

 

Onze Fabriek:

 

De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

Materiaal:

 

De draadstijl paste de Vlotter van Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

 

FQA:

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078