De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu

 

 

De draadstijl paste de Bal van de Metaalvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan


 

Video: https://youtu.be/41tktezpoiQ

 

Inleiding:

 

Het mechanische type wordt ook genoemd een vlottertype. Het gebruikt het verschil in dichtheid tussen gecondenseerde water en stoom om het vloeibare niveau van het condensaat te veranderen om de vlotter te veroorzaken om de te openen klepklep op te heffen en te verminderen of dicht bij bereik het doel om stoom te blokkeren en water af te voeren. De mechanische vallen hebben een lage graad van het subcooling en niet door veranderingen in werkende druk en temperatuur beïnvloed. Zij worden afgevoerd wanneer er water is, en geen water wordt opgeslagen in het het verwarmen materiaal, dat de beste efficiency van de hitteuitwisseling van het het verwarmen materiaal kan bereiken. Het maximum tegendruktarief is 80%, en de het werkkwaliteit is hoog. Het is de meest ideale val voor het verwarmen materiaal in productieproces.

 

Product:

 

De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

 

Is de vloeibare het niveauzender van de magnetische levitatiebal etc. samengesteld uit magnetische levitatiebal, drijvende balcatheter, signaalbewerker. Het magnetische staal is geïnstalleerd in de magnetische levitatiebal, en de rietschakelaar en de weerstand zijn geïnstalleerd in de drijvende balgids. Wanneer het vloeibare niveau in de container verandert, beweegt de magnetische levitatiebal zich op en neer langs de drijvende balgids. De rietschakelaar in de drijvende balcatheter trekt en veroorzaakt de weerstandswaarde in de kring aan om te veranderen. De verandering in weerstandswaarde wordt verwerkt door de signaalbewerker en in een 4 signaal van ~ 20mA gelijkstroom evenredig aan de niveauverandering verwerkt.

 

Onze Fabriek:

 

De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

Materiaal:

 

De draadstijl paste Kleine Kogelklepvlotter voor de Klep van de Niveaucontrole aan

 

 

FQA:

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078