Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanlo
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Aanpassen
Min. bestelaantal: 500
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Box
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000-10000/day
Contact nu
Product: De Bal van de draadvlotter Materiaal: 304
Productietijd: 30days Middel: Water
Druk: Pas aan Temperatuur: -100-200

 

Natuurlijke Kleur Aangepaste Tank Vlakke Maten voor de Klep van de Niveaucontrole


 

Video: https://youtu.be/41tktezpoiQ

 

Inleiding:

 

Natuurlijk roestvrij staal 304 is wijdst gebruikte het chromium-nikkel roestvrije staal. Als wijd gebruikt staal, heeft het goede corrosieweerstand, hittebestendigheid, lage temperatuursterkte en mechanische eigenschappen; goede hete bruikbaarheid zoals het stempelen van en het buigen van Thermische behandelings verhardend fenomeen (gebruikstemperatuur -196 ℃ ~ 800 ℃). Het is bestand tegen corrosie in de atmosfeer. Als het een industriële atmosfeer of een zwaar verontreinigd gebied is, moet het worden schoongemaakt op tijd om corrosie te vermijden. Geschikt voor voedselverwerking, opslag en vervoer. Heeft goede verwerkingsprestaties en lasbaarheid.

 

Product:

 

Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur

 

 

Is de vloeibare het niveauzender van de magnetische levitatiebal etc. samengesteld uit magnetische levitatiebal, drijvende balcatheter, signaalbewerker. Het magnetische staal is geïnstalleerd in de magnetische levitatiebal, en de rietschakelaar en de weerstand zijn geïnstalleerd in de drijvende balgids. Wanneer het vloeibare niveau in de container verandert, beweegt de magnetische levitatiebal zich op en neer langs de drijvende balgids. De rietschakelaar in de drijvende balcatheter trekt en veroorzaakt de weerstandswaarde in de kring aan om te veranderen. De verandering in weerstandswaarde wordt verwerkt door de signaalbewerker en in een 4 signaal van ~ 20mA gelijkstroom evenredig aan de niveauverandering verwerkt.

 

Onze Fabriek:

 

Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur

 

Materiaal:

 

Van de Klepdelen van de niveaucontrole van de de Vlakke Maatvlotter de Natuurlijke Aangepaste Kleur

 

 

FQA:

 

Q: Wat over de levertijd van uw producten?
A: 10-15days.
Snelle Levering zodra u uw ontwerp bevestigde, kunnen wij het produceren zo snel mogelijk, en zo snel en geschikt het leveren mogelijk.


Q: Welke informatie moet ik wanneer ik een onderzoek leveren heb?
A: Als u om het even welk onderzoek hebt, te adviseren gelieve vriendelijk de volgende punten: de grootte, materiaal, druk, magentic stroom, S.G., middel, modelleert nr.

 

Contactgegevens
Sue

WhatsApp : +8613732076078